Ganbarako biztanleak : hau deskalabrua!; guk geuk konponduko dugu istilua - Calvo, Luisa; Goiatz Multimedia ([Gasteiz] : Goiatz multimedia, 2001)
Bideokasete hau Lehen Hezkuntzako bigarren zikloko haurrei zuzenduta dago.
2002/11/04
LMH, 3. eta 4. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak