Ganbarako biztanleak : galaxiaren batean izan behar zuen bizitza garatua; zer gertatu da? / [egitasmoa, gidoia eta gida didaktikoa, Luisa Calvo] - Calvo, Luisa (Ganbarako biztanleak (Goiatz Multimedia), 2001)
Bideokasete hau Lehen Hezkuntzako bigarren zikloko haurrei zuzenduta dago.