Ganbarako biztanleak : inork ez daki hemen zaretenik; gelditu, hamaika! - Calvo, Luisa; Goiatz Multimedia ([Gasteiz] : Goiatz multimedia, 2001)
Bideokasete hau Lehen Hezkuntzako bigarren zikloko haurrei zuzenduta dago.
2002/02/15
LMH, 3. eta 4. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak