Ganbarako biztanleak : inork ez daki hemen zaretenik; gelditu, hamaika! / ][egitasmoa, gidoia eta gida didaktikoa: Luisa Calvo] - Calvo, Luisa (Ganbarako biztanleak (Goiatz Multimedia), 2001)
Bideokasete hau Lehen Hezkuntzako bigarren zikloko haurrei zuzenduta dago.