Ganbarako biztanleak : hori planeta honetan gertatzen da? ; hamaika, esnatu! - Calvo, Luisa; Goiatz Multimedia ([Gasteiz] : Goiatz multimedia, 2001)
Bideokasete hau Lehen Hezkuntzako bigarren zikloko haurrei zuzenduta dago.
2001/12/26
LMH, 3. eta 4. mailak
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak