Hontz txikia habiatik kanpora - Leonard, Marcia; Newsom, Carol; Puig, Teresa; Martí, Isabel; Carbonell, Jordi; Ormazabal, Joxantonio (1948-2010) (Bartzelona : Timun Mas ; Donostia : Elkar, 1986)
"Aukeratu zeure lehen abentura" bilduma hau haserako irakurketa mailarako egina da eta "Timun Mas"ek argitaratutako "Aukera ezazu zeure abentura" izeneko sail ezagunaren bide berari jarraitzen dio. Eskolaurreko haurrentzat egindako liburuska hauek pedagogia alorrean aukera handiak eskaintzen dizkie guraso eta hezitzaileei, liburu bakoitzean azaltzen diren ohar didaktikoetan ikus daitekeenez. Ipuin erraz hauetako bakoitzak jostatuz ikasteko aukera eskaintzen dio irakurle gazteari irakurketarako zaletasuna sortuz.
4 urtetik aurrera (urdina)
Little Owl Leaves the Nest
Keywords: Adiskidetasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Animalia gizatiarrak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Irakurketa- -- Didaktika; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura