Ganbarako biztanleak : begiratu bat emango diogu eta kitto! ; lortu dugu - Calvo, Luisa; Goiatz Multimedia ([Gasteiz] : Goiatz multimedia, 2001)
Bideokasete hau Lehen Hezkuntzako bigarren zikloko haurrei zuzenduta dago.
2001/12/26
LMH, 3. eta 4.mailak
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak