Jentilak, gure senide zaharrak - Strubell, Xabier; Zubimendi, Alai (Donostia : Maluta, 2010)
Goza ezazu jentilei buruzko liburu hau koloreztatzen eta ezagutu Euskal Herriko mitologiako pertsonaia berezi hauek.
5 urtetik aurrera (Urdina)
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 2.0, 2011ko deialdia)
2010-11-17
Keywords: Euskal mitologia; Euskal kultura; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak; EIMAk onetsitako materialak