Jentilak, gure senide zaharrak / egilea, Xabier Strubell ; ilustratzailea, Alai Zubimendi - Strubell, Xabier (EIMA 1 (2011ko deialdia), 2010)
Goza ezazu jentilei buruzko liburu hau koloreztatzen eta ezagutu Euskal Herriko mitologiako pertsonaia berezi hauek.