Lamiak, erreka eta itsasbazterretako emakume misteriotsuak - Strubell, Xabier; Zubimendi, Alai (Donostia : Maluta, 2011)
Goza ezazu lamiei buruzko liburu hau koloreztatzen eta ezagutu Euskal Herriko mitologiako pertsonaia berezi hauek.
5 urtetik aurrera (urdina)
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 2.0, 2011ko deialdia)
2010/10/17
Keywords: Euskal mitologia; Lamiak; Euskal kultura; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak; EIMAk onetsitako materialak