Lamiak, erreka eta itsasbazterretako emakume misteriotsuak / egilea, Xabier Strubell ; ilustratzailea, Alai Zubimendi - Strubell, Xabier (EIMA 1 (2011ko deialdia), 2011)
Goza ezazu lamiei buruzko liburu hau koloreztatzen eta ezagutu Euskal Herriko mitologiako pertsonaia berezi hauek.