Hazi-minak - Stow, Jenny; Mendiola, Ainara (Donostia : Maluta, 2010)
Shukudu gaixoa! Gogorra da errinozeroa izaten saiatzea, adarrik gabe. "Adarrak hazteko denbora behar da", esan dio bere amak. Jenny Stow-ek goxotasunez eta umorez islatu du Shukuduk nola ikasiko duen presarik ez izaten eta bere bihotzeko desioa lortzen.
5 urtetik aurrera (urdina)
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 2.0, 2011ko deialdia)
2010-11-17
Growing pains
Keywords: Ingurunearen ezagutza; Emozioak eta sentimenduak; Oihaneko animaliak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak; EIMAk onetsitako materialak