Hazi-minak / [egilea eta ilustratzailea, Jenny Stow ; itzultzailea, Ainara Mendiola (Maramara taldea)] - Stow, Jenny (EIMA 1 (2011ko deialdia), 2010)
Shukudu gaixoa! Gogorra da errinozeroa izaten saiatzea, adarrik gabe. "Adarrak hazteko denbora behar da", esan dio bere amak. Jenny Stow-ek goxotasunez eta umorez islatu du Shukuduk nola ikasiko duen presarik ez izaten eta bere bihotzeko desioa lortzen.