Hariaz beste / Aritz Gorrotxategi Mujika - Gorrotxategi Mujika, Aritz ((Poesia, 2011)
Harizko jolas, harrizko geografia itsu edo agian, inor ez, bizitza harizko jolas, harrizko geografia itsu.Atomoaren biluztasun.Entzunzaldi baten arrastoa elur gainean,eta gero?, harrian pentsatu,jatorria eta zergatia.Ea nor igarotzen den bidetik.Baletor edo ez,zabaldu eskua?Ez kezkatu, haria duenakbadu labirintua.