Gure pertsonaiak - Aristi, Pako; Senperena, Joserra; Bon, Itxaso; Berasategi, Juanba (1951-2017); Murua, Mitxel; Mendiguren Elizegi, Xabier; Txiliku; Nazabal, Juan Carlos; Zinkunegi Zinkunegi, Imanol; Lopetegi Brit, Jose Angel ([Donostia] : Elkar, 2011)
Bost liburuxkaz eta DVD batez osatutako bildumaren bidez gaztetxoei, modu errazean, Gipuzkoako pertsonaia ospetsuei buruzko hainbat zertzelada eskaini nahi zaizkie. Kontakizun bakoitzean pertsonaia bakoitzaren bizitzako hainbat pasadizoren berri ematen da. 1 Andres Urdaneta 2 Manuel Larramendi 3 Jose Migel Barandiaran 4 Ignazio Loiolakoa 5 Jose Maria Iparragirre
. Ignazio Loiolakoa . ; Andres Urdaneta . ; Manuel Larramendi . ; Jose Maria Iparragirre . ; Jose Migel Barandiaran.
Musika Joserra Senperena ; animazioak, Itxaso Bon
Keywords: Ignazio Loiolakoa, -- Santua -- (1491-1556); Urdaneta, Andres -- (1508?-1568); Larramendi, Manuel -- (1690-1766); Iparragirre, Jose Maria -- (1820-1881); Barandiaran, Jose Migel -- (1889-1991); Euskaldunak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Biografiak