Jolas-parkean - Picanyol; Ormazabal, Joxantonio (1948-2010) (Donostia : Elkar, 2011)
Jolas-parkea haurrak jostatzeko trikimailuz beteta dago neska-mutilen gozamenerako. Guztiak ezagutuko dituzte Ot aztiaren laguntzaz.
5 urtetik aurrera (Urdina)
Jat. izenb.: OT al tibidabo
Keywords: Intxixuak; Jolas-parkeak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak