Jolas-parkean / Picanyol ; [itzulpena, Joxan Ormazabal Berasategi] - Picanyol (Ot aztia, 2011)
Jolas-parkea haurrak jostatzeko trikimailuz beteta dago neska-mutilen gozamenerako. Guztiak ezagutuko dituzte Ot aztiaren laguntzaz.