Feli eta Filo / Antton Kazabon ; [irudiak] Jon Zabaleta - Kazabon, Antton (Mandolina (Erein), 2011)
Aspaldiko lagunak dira Feli eta Filo, ttiki-ttikitatik dira elkarren lagun. Txikitatik etxe bereko eskaileretan gora eta behera. Txikitatik etxe atariko parke berean, haurtzaindegi berean...Biak bizkor amorratuak. Arrunt biziak eta kementsuak. Eta batez ere, lagunak, oso lagunak.Eta zaletasunei dagokionez, berriz, biak afizio berbera. Gurpilak dituen edozein tramankulu aurrean ikusiz gero, haren gainean jarri arteko onik ez.Eta behin gainean garri ondoren, zenbat eta abiada handiagoan ibili, hobe. Habailan ibiltzea gustatzen.