Hezkuntzari egokitutako teknologia berriak - Correa Gorospe, José Miguel; Udako Euskal Unibertsitatea . Didaktika eta Eskola Antolakuntza Saila; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Leioa] : Euskal Herriko Unibertsitateko Argitalpen Zerbitzua, 2003)
Aurkibidea: 1. Informazioaren gizarterako irakasleen prestakuntza. 2. Komunikabideen irakaskuntza. 3. Hezkuntzarako bideo eta gardenkiak. 4. Teknologia informatikoa eta hezkuntzako multimedia. 5. Sareak eta hezkuntza. 6. Heziketa Berezia eta Teknologia Berriak.
Bibliografia: 228.-229. or.
Keywords: Hezkuntza eta teknologia berriak; Informazioaren eta Komunikazioaren Teknologiak; Monografiak