Hezkuntzari egokitutako teknologia berriak / José Miguel Correa Gorospe - Correa Gorospe, José Miguel (Euskal Herriko Unibertsitateko Argitalpen Zerbitzua, 2003)
Aurkibidea: 1. Informazioaren gizarterako irakasleen prestakuntza. 2. Komunikabideen irakaskuntza. 3. Hezkuntzarako bideo eta gardenkiak. 4. Teknologia informatikoa eta hezkuntzako multimedia. 5. Sareak eta hezkuntza. 6. Heziketa Berezia eta Teknologia Berriak.