Odontoanatomi eskuliburua / Jon Jatsu Azkue Barrenetxea - Azkue Barrenetxea, Jon Jatsu (Euskal Herriko Unibertsitateko Argitalpen Zerbitzua, 2000)
Odontoanatomiaren ezagutza zehatza lehenengo eta ezinbesteko urratsa da Odontologian murgildu behar duenarentzat. Eskuliburu honen helburu nagusia gizakiaren hortzaginen anatomiaren zehaztasunak ematea da, batez ere Odontologiaren jardueran egunero eta lanbidez arituko direnei begira. Hortz galkorren zein iraunkorren ezaugarriak aztertzen dira, alde batetik guztiek morfologi aldetik dituzten ezaugarri orokorrak jasoz eta bestetik hortz bakoitzari dagozkion xehetasun bereziak zehaztuz, kontuan harturik beti ere hauen aldakortasuna.