Axa mixa zilarra : euskaraz jolas egiteko liburua - Txiliku; Odriozola, Elena (Donostia : Elkar, 2000)
Igarkizunak, ipuinak, kantak, hitz-jokoak, aho-korapiloak, jolasak eta beste hainbat bitxikeria. Liburu hau ez da besteak bezalakoa, liburu hau euskaraz jolas egiteko liburua da. Zabal ezazu edozein orrialdetan eta zeuk igarriko diozu irakurtzeko baino gehiago jolasean egiteko liburu bat duzula eskuetan. Txilikuk tradiziozko egitura eta altxor horiek bildu, eta edizio erakargarri eta txukunean argitara eman zituen. Harribitxi bat da "Axa mixa zilarra" alde horretatik ere.
2000/06/19
6-8 urte (urdina)
Ixaka Lopez-Mendizabal Saria 2001: Oinarrizko irakurgaietan hoberena
Keywords: Igarkizunak; Ahozkotasuna; Jolasak -- Euskal Herria -- Haur eta gazteentzako liburuak; EIMAk onetsitako materialak; Erreferentzia-materialak