Zure itsaslagunak ezagutu [Naturaren zientziak - DBH1-2] - Virtualware; Armentia, Leire; Goenaga, Ilazki; Ambar. Itsas Faunaren Ikerketa eta Babeserako Elkartea (Basauri : Virtualware, 2011)
Honen helburua zetazeoen (izurdeen eta baleen) biologiari buruzko ezagutza eskaintzea da, hezkuntza ziklo horientzako egokitutako gaitasun soziolinguistikoen bidez. Itsas ugaztunen biologiari buruzko edukiak euskaraz garatzen laguntzeko materiala da, ikastetxean nahiz eskolan erabili ahal izango dena. Multimedia aplikazio honen bidez, neska-mutilek itsas ugaztunen biologiari buruzko ezagutzak jasoko dituzte, zailtasun-maila gero eta handiagoarekin, eta estetika oso ikusgarria duten joko didaktikoetan parte hartuz, euskal kostaldetik gertu dauden animalia bitxiok ezagutzen ikasiko dute.
2011/10/03
1. eta 2. mailak (DBH)
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak