Neu naiz azkarrena - Ramos, Mario; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2011)
Otsoak amonaren etxeko atea jo du. Atea ondo itxi gabe dago eta barruan ez dago inor. Ohe atorra ikusi eta burutazio bat izan du: "Atorra jantzi eta Txanogorritxo eta amona jan egingo ditut". Baina otsoaren plana ez da berak uste duen bezain erraza izango...
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Otsoak; Ipuin klasikoak -- Egokitzapenak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak