Neu naiz azkarrena / [testua eta marrazkiak] Mario Ramos ; [itzulpena, Aztiri itzulpen zerbitzuak] - Ramos, Mario (: Ttarttalo, 2011)
Otsoak amonaren etxeko atea jo du. Atea ondo itxi gabe dago eta barruan ez dago inor. Ohe atorra ikusi eta burutazio bat izan du: "Atorra jantzi eta Txanogorritxo eta amona jan egingo ditut". Baina otsoaren plana ez da berak uste duen bezain erraza izango...