Zwei Frauen : (bi emakume) - Agirre, Joxean (Donostia : Elkar, 2011)
Literaturarekiko eta emakumeenganako pasioek bat egiten dute eleberri honetako protagonista izengabearengan. Gaztetan hasi eta zahartzaroaren atariraino, maite dituen andreekiko hainbat esperientzia eta amodioaren zenbait zoko-moko azalduko dizkigu, lau ataletan zehar, miresten dituen beste hainbat idazleren imitazioak egi-tearekin batera.
XI. Agustin Zubikarai nobela saria 2010
Keywords: Helduentzako Literatura