Scanner / Leire Bilbao - Bilbao, Leire (Poesia (Susa), 2011)
"Ezkatak" liburuarekin agertu zen plazara lehen aldiz Leire Bilbao 1996an, eta lirikotasun handiko piezak eskainiz. "Scanner" du izenburua haren bigarren poema liburuak, helduagoa, ausartagoa hala gaietan nola formetan. Euskal poeten artean ahots propioa garatzen ari den idazlea da Bilbao