Luluren zirkua - Picouly, Daniel; Pillot, Frédéric; Kerexeta, Xabier ([Oiartzun] : Banaka media, 2011)
Zami-zamo zirkuko artistak berandu dabiltza, arrats honetako ikuskizunera ezin iritsiz... Lagun guztien laguntzaz, Luluk ikuskizun berria antolatzea erabaki du. Mugi! Ez dezagun gal minutu bat ere!
5 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.: Le cirque de Lulu
Keywords: Dortokak; Zirkua; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak