Luluren zirkua / Daniel Picouly ; [ilustratzailea] Frédéric Pillot ; [itzultzailea, Xabier Kerexeta Erro] - Picouly, Daniel (Lulu (Banaka Media), 2011)
Zami-zamo zirkuko artistak berandu dabiltza, arrats honetako ikuskizunera ezin iritsiz... Lagun guztien laguntzaz, Luluk ikuskizun berria antolatzea erabaki du. Mugi! Ez dezagun gal minutu bat ere!