Eraikuntzako materialak - Monasterio Gisasola, Nuria; Udako Euskal Unibertsitatea . Argitalpen Zerbitzua (Bilbo : Udako Euskal Unibertsitatea, 2009)
Liburua Herri-lan Ingeniaritza Teknikoko bi irakasgaien programan oinarritzen da, Materialen Zientzia eta Eraikuntzako Materialak izenekoetan.
Bibliografia: 335. or.
Keywords: Eraikuntzako materialak; Ingeniaritza; Baliabide digitalak; Monografiak