Eraikuntzako materialak / Nuria Monasterio Gisasola - Monasterio Gisasola, Nuria (Udako Euskal Unibertsitatea, 2009)
Liburua Herri-lan Ingeniaritza Teknikoko bi irakasgaien programan oinarritzen da, Materialen Zientzia eta Eraikuntzako Materialak izenekoetan.