Alkimistaren sekretua / Roberto Pavanello-ren testua ; itzultzailea, Aitor Arana ; [azala eta marrazkiak, Blasco Pisapia, Pamela Brughera eta Alessandro Muscillo] - Bat Pat (Bat Pat. Usaindunak (Mezulari), 2011)
Esperimentu kirasdunak laborategian, mendetan dutxatu ez diren usain txarreko mamuak, eta munstrotxo nazkagarrien armada... Soinuak eta ultrasoinuak!! Prest al zaudete... zuen sudurrentzat... oso arriskutsua izan daitekeen abenturan murgiltzeko! Leok errealitateari aurre egin behar dio: kimika gainditzen ez badu, ezingo da kanpaldira joan. Beraz, ikasi beste erremediorik ez du izango... probeta, destilagailu eta nahaste lehergarriekin!