Semiotika eta masa-komunikazioa : panorama europarra - Basterretxea Polo, Jose Inazio; González Abrisketa, Marian; Udako Euskal Unibertsitatea (Bilbo : Udako Euskal Unibertsitatea, 1997)
Liburu honetan komunikazioa ulertzeko modu batzuk aurkezten dira, komunikazioa ulertzeko modu semiotiko batzuk. Liburu honek planteiatzen duen testuinguru zabala ulertzeko giltzarriak hiru dira: masa, komunikazioa eta semiotika.
Bibliografia: 185.-187. or.
Indize alfabetikoa: 189.-191. or.
Keywords: Semiologia; Gizarte-komunikazioa; Baliabide digitalak; Monografiak