Semiotika eta masa-komunikazioa : panorama europarra / [Jose Inazio Basterretxea Polo, Marian González Abrisketa] - Basterretxea Polo, Jose Inazio (Udako Euskal Unibertsitatea, 1997)
Liburu honetan komunikazioa ulertzeko modu batzuk aurkezten dira, komunikazioa ulertzeko modu semiotiko batzuk. Liburu honek planteiatzen duen testuinguru zabala ulertzeko giltzarriak hiru dira: masa, komunikazioa eta semiotika.