Eskola-egutegia eta zenbaki hamartarrak [Matematika-arloa - LMH 5] - Oneclick (Madril : Oneclick, 2011)
Proiektuan zehar egindako galderetatik ateratako erantzunei buruz eztabaidatu; batuketak eta kenketak zenbaki hamartarrekin; zenbaki hamartar bat arrunt batez biderkatzea eta zatitzea; hamartar bat 10ez eta 100ez biderkatzea eta zatitzea; biribiltzeak eta estimazioak; zatidura hamartarra zenbaki arrunten zatiketetan; zenbaki hamartar baten eta oso baten zatiketa lortzea; zenbaki hamartar batean behar ez diren zeroak identifikatzea; zenbaki hamartarrekin kalkuluak egiteko estrategiak ezagutzeko jakin-mina eta interesa; ikasturtearen plangintza egin; eskolarako bidearekin lan egin: eskolarako bidea ezagutzeko taula bete; ikastetxeko eskolarako bideari buruzko galdera batzuei erantzun; eskolaz kanpoko jarduerak: egindako galderei erantzun.
2011-01
LMH, 5.maila
Keywords: Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak