Luzera-unitateak: saskibaloia [Matematika-arloa - LMH 5] - Oneclick (Madril : Oneclick, 2011)
Edukiak: taulak bete, proposatzen ditugun kirolei buruzko galderei erantzunez; saskibaloi-txapelketa bat antolatu; luzera-unitateak: adierazpide konplexua eta ez-konplexua; metroa: multiploak eta azpimultiploak; luzera eta hamartarrak; unitate-aldaketak; luzerak modu konplexutik ez-konplexura eta alderantziz bihurtu; luzera-unitateak ordenatu; luzera-unitateekin lotutako egoera problematikoak ebatzi; galderei erantzun, eta ikaskide guztiekin eztabaida bat sortzeko bidea eman, bakoitzaren ikuspegi ezberdinak ikusi ahal izateko.
LMH, 5.maila
Keywords: Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak