"Badakit kozinatzen" Gramoaren azpimultzoak eta multiploak [Matematika-arloa - LMH 5] - Oneclick (Madril : Oneclick, 2011)
Proiektuan zehar egindako galderetatik ateratako erantzunei buruz eztabaidatu. IKTen erabilera. Web-orri, bilatzaile eta bestelako tresna informatikoen erabilera. Gramoaren azpimultiploak eta gramoaren multiploak. Adierazpide konplexuak eta ez-konplexuak. Kilo-zatikiak eta hamartarrak. Litroaren azpimultiploak. Litro-zatikiak eta hamartarrak. Litroaren multiploak. Pisuak eta edukierak adierazten dituzten zenbakien konparazioa. Pisuak eta edukierak eguneroko bizitzan duten garrantzia baloratzea. Hautatutako errezetaren osagaiak supermerkatu baten web-orrian bilatu. Taula ezberdinak betetzeko eragiketa matematikoak egin.
2011-01
LMH, 5.maila
Keywords: Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak