Lulu eta otso urdina - Picouly, Daniel; Pillot, Frédéric; Kerexeta, Xabier ([Oiartzun] : Banaka media, 2011)
Lulu dortoka basoan barrena paseatzen ari dela, otso urdin batekin topo egin du... Hortzak txiki, begiak polit, otso dohakabea: inortxo ere ez da haren beldur... Nola kontsolatu koitadu hori?
5 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.: Lulu et le loup bleu
Keywords: Dortokak; Otsoak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak