Lulu eta otso urdina / Daniel Picouly ; [ilustratzailea] Frédéric Pillot ; [itzultzailea, Xabier Kerexeta Erro] - Picouly, Daniel (Lulu (Banaka Media), 2011)
Lulu dortoka basoan barrena paseatzen ari dela, otso urdin batekin topo egin du... Hortzak txiki, begiak polit, otso dohakabea: inortxo ere ez da haren beldur... Nola kontsolatu koitadu hori?