Ziztuli eta Pantxinet - Ibarrola, Begoña; Avi; Meabe, Miren Agur (Donostia : Elkar, 2011)
ZIztuli eta Pantxinet bi sugandila ziren, oso desberdinak. Ziztuli ez zen geldirik egoten, beti hara eta hona, oso urduri. Haren ustez, geldirik egotea denbora galtzea zen. Pantxinet, ordea, ez zegoen ados...
0-4 urte (urdina)
Correprisas y Tumbona
Keywords: Sugandilak; Emozioak eta sentimenduak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak