Lulu eta izei umezurtza - Picouly, Daniel; Pillot, Frédéric; Kerexeta, Xabier ([Oiartzun] : Banaka media, 2011)
Eguberria, basoarentzat, berririk okerrena da! Egurgile batek, eskuan zerra duela, izeiak mozten ditu, eta laster... ez da bat baizik geratzen. Luluk irmo erabaki du: azken txikia salbatuko du!
7 urte arte (urdina)
Jat. izenb: Lulu et le sapin orphelin
Keywords: Zuhaitzak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak