Lulu eta izei umezurtza / Daniel Picouly ; [ilustratzailea] Fréderic Pillot ; [itzultzailea, Xabier Kerexeta Erro] - Picouly, Daniel (Lulu (Banaka Media), 2011)
Eguberria, basoarentzat, berririk okerrena da! Egurgile batek, eskuan zerra duela, izeiak mozten ditu, eta laster... ez da bat baizik geratzen. Luluk irmo erabaki du: azken txikia salbatuko du!