Arratia hibaiaren arroko azterketa hidrogeologikoa - Antigüedad Auzmendi, Iñaki; Euskal Herriko Unibertsitatea . Zientzi fakultatea; Udako Euskal Unibertsitatea (Iruñea : Udako Euskal Unibertsitatea, 1980)
Euskal Herriko Unibertsitateko Zientzia Fakultateko Iñaki Antigüedad Auzmendik zientzi geologikoetan lizentziaturaren gradua lortzeko aurkezten duen txostena.
Banco de Vizcayak babestutako argitarapena
Keywords: Baliabide digitalak; Geologia -- -Bizkaia; Hidrogeologia -- -Bizkaia; Monografiak