Poesiari begira : Bitoriano Gandiaga : Juan Mari Lekuona - Urteaga, Fran (Gasteiz : Ekoizlea: Iadi sc; Banatzailea: Artez sc, 1999)
"Poesiari begira " bideo bildumaren bitartez DBH-ko ikasleak literaturaren mundura, eta bereziki poesiarenera, hurbildu eta poemetan gordetzen denaz jakin-mina zirikatzea ahi izan dugu.
1997
DBH, 3. eta 4. mailak
Keywords: Gandiaga, Bitoriano -- (1928-2001); Lekuona, Juan Mari -- (1927-2005); Euskal poesia -- Historia eta kritika; Euskal literatura -- Historia eta kritika; EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak