Poesiari begira : Bitoriano Gandiaga : Juan Mari Lekuona / [Fran Urteaga] - Urteaga, Fran (Poesiari begira, 1999)
"Poesiari begira " bideo bildumaren bitartez DBH-ko ikasleak literaturaren mundura, eta bereziki poesiarenera, hurbildu eta poemetan gordetzen denaz jakin-mina zirikatzea ahi izan dugu.