Gizartemedia [Gizarte Zientziak - DBH 1] : Geografia fisikoaren elementuak : gorabehera geografikoak ([Bilbo] : Gizer.net, 2011)
Unitate honetan erliebe-unitate nagusiak bereizten eta kontinenteetako elementu geografikorik garrantzitsuenak identifikatzen ikasiko du ikasleak. Euskal Herrikoak bereziki aztertuko ditugu.
2011-07-11
1.maila
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak