Gizartemedia [Gizarte Zientziak - DBH 1] : Geografia fisikoaren elementuak : gorabehera geografikoak (EIMA 2.0 edo EIMA Digitala (2010eko deialdia), 2011)
Unitate honetan erliebe-unitate nagusiak bereizten eta kontinenteetako elementu geografikorik garrantzitsuenak identifikatzen ikasiko du ikasleak. Euskal Herrikoak bereziki aztertuko ditugu.