Gizartemedia [Gizarte Zientziak - DBH 1] : Historiaren iturri dokumentalak ([Bilbo] : Gizer.net, 2011)
Unitate honetan, trebetasuna garatuko dugu: hipotesiak aurkeztu eta formulatzeaz gain, egiaztatu ere egingo ditugu. Informazioa eta iturriak aztertuko ditugu, eta informazio hori bilatu eta prozesatuko dugu dokumentu idatziak prestatzeko. Gainera, dokumentu historiko kontzeptua eta bere fidagarritasun maila landuko ditugu eta istorio baten eraikuntzan erabiliko dugu.
2011-07-11
1.maila
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak