Gizartemedia [Gizarte Zientziak - DBH 1] : kartografia - EIMA 2.0 edo EIMA Digitala (2010eko deialdia) ([Bilbo] : Gizer.net, 2011)
Unitate honetan ikasleak kartografiaren zientziaren berezko terminoak erabiliko ditu, hala nola koordenatuak, eskalak, meridianoak... Mapetan agertzen den informazioa interpretatzen eta gaikako mapak egiten ikasiko du.
2011-07-11
DBH, 1. maila
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak