Gizartemedia [Gizarte Zientziak - DBH 1] : kartografia (EIMA 2.0 edo EIMA Digitala (2010eko deialdia), 2011)
Unitate honetan ikasleak kartografiaren zientziaren berezko terminoak erabiliko ditu, hala nola koordenatuak, eskalak, meridianoak... Mapetan agertzen den informazioa interpretatzen eta gaikako mapak egiten ikasiko du.